20:41 - 14 تیر 1403

9 سایت ساز و فروشگاه ساز برتر ایرانی + مزایا و معایب

سایت ساز و فروشگاه سازها سیستم‌های مدیریت محتوای آماده طراحی سایت بدون نیاز به دانش فنی و برنامه نویسی هستند. شناخت سایت سازها و فروشگاه سازهای برتر ایرانی باعث می‌شود تا یک پلتفرم مناسب را برای ساخت سایت انتخاب کنید.

با توجه به رشد روزافزون تکنولوژی، کسب و کارهای زیادی به فکر بازاریابی و فروش آنلاین هستند. در این مقاله، به معرفی 9 سایت ساز و فروشگاه ساز برتر ایرانی می‌پردازیم و مزایا و معایب هر یک را بررسی می‌کنیم.

سایت‌های ساز و فروشگاه‌های ساز برتر ایرانی

اگر به تازگی به فکر راه اندازی سایت افتادید و می‌خواهید خودتان صفر تا صد روند ساخت سایت را پیش ببرید، سایت سازها انتخاب بهتری هستند. با کمک سایت ساز نیاز به دانش برنامه نویسی ندارید و از انتخاب قالب گرفته تا مدیریت سایت به عهده خودتان است.

سایت ساز و فروشگاه ساز برای ساخت سایت شرکتی، خدماتی، فروشگاهی، شخصی و… مورد استفاده قرار می‌گیرد. معروف‌ترین سایت سازهای ایرانی شامل:

1- سایت ساز پرتال

سایت ساز پرتال یک فروشگاه ساز ایرانی معروف در زمینه ایجاد و مدیریت سایت‌ است. این سرویس با قابلیت‌ها و ویژگی‌های مختلفی که دارد، معمولاً برای سازمان‌ها، شرکت‌ها، فروشگاه‌ها و سایت‌های خدماتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اگر در بخش ابزارک‌ها جای افزونه‌ای خالی بود، نگرانی ای ندارید. بسیاری از سیستم‌های حسابداری و… به وسیله API به پرتال متصل می‌شوند. کافی است درخواست اتصال افزونه به سایت را داشته باشید.

پرتال به کاربران اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به دانش فنی، سایت‌های پیچیده و جذابی ایجاد و مدیریت کنند. این سرویس قابلیت‌های متنوعی از جمله امکان ایجاد محتواهای مختلف، حسابرسی سفارشات و امکانات پیشرفته مانند انجام نظرسنجی‌، ارسال خبرنامه، مدیریت کاربران و دسته‌بندی مطالب را فراهم می‌کند. همچنین، امکان انتشار محتوای چندرسانه‌ای مانند تصاویر، ویدئوها و فایل‌های صوتی نیز به راحتی امکان‌پذیر است.

با این ویژگی‌ها، سایت ساز پرتال به کاربران این امکان را می‌دهد که سایتی پویا برای جذب ترافیک و بازدیدکننده ایجاد کنند. اما برخی از معایب آن شامل پیچیدگی در ویرایش ابزار و محدود بودن دسترسی کاربر در تغییرات کدنویسی است. با این وجود تیم پشتیبانی به صورت رایگان تغییرات دلخواه را در سایت اعمال می‌کنند.

2- سایت ساز وبزی

سایت ساز وبزی بدون نیاز به دانش فنی امکان ایجاد سایت و مدیریت انتشار محتوا، افزودن تصاویر، ویدئوها، فایل‌های صوتی، ارسال نظرات و ایجاد لیست ایمیل‌ها را فراهم می‌کند.

با استفاده از سایت ساز وبزی، کاربران می‌توانند به سرعت سایت و وبلاگ‌هایی با طراحی زیبا و مناسب برای شرکت، فروشگاه، خبرنامه، رستوران و… ایجاد کنند. این ابزار از امکانات ساده و سریع استفاده می‌کند تا کاربران بتوانند در مدت زمان کمتری سایت بسازند.

با این حال، وبزی معایبی هم دارد؛ پهنای باند محدود و تعرفه نسبتاً بالای ساخت سایت جزو معایب سایت ساز وبزی است.

3- سایت ساز سازیتو

سایت ساز سازیتو یکی از پرطرف‌دارترین ابزارهای ساخت و مدیریت فروشگاه است که به کاربران اجازه می‌دهد به راحتی و بدون نیاز به دانش فنی، سایت بسازند. این ابزار دارای امکانات متنوعی است که شامل انتخاب قالب‌های زیبا و واکنش‌گرا، اضافه کردن محتوا، تصاویر، ویدئوها و فرم‌ تماس با مشتری، ایجاد فروشگاه آنلاین و مدیریت محصولات می‌شود.

سایت ساز سازیتو با رابط کاربری ساده و کارآمد، به کاربران اجازه می‌دهد تا به راحتی و با کمترین زحمت، وب‌سایت‌ کاربر پسند بسازند. همچنین، این سایت ساز از نظر SEO مورد قبول موتورهای جستجو است.

با این حال، برخی از معایب سازیتو شامل محدودیت در تغییرات قالب و امکانات فروشگاه ساز است. اگر به دنبال سفارشی سازی قالب هستید، سازیتو کار را کمی برای شما سخت می‌کند.

4- سایت ساز شاپفا

سایت ساز شاپفا یکی از ابزارهای محبوب و کارآمد در زمینه ساخت فروشگاه‌های آنلاین است. این ابزار به کاربران کمک می‌کند تا به سرعت و بدون نیاز به دانش فنی، فروشگاه راه اندازی کنند. با استفاده از فروشگاه ساز شاپفا می‌توانید فضایی برای به نمایش گذاشتن و فروش محصولات داشته باشید.

این فروشگاه ساز دارای امکانات گسترده‌ای در زمینه مدیریت محصول، پرداخت آسان از طریق درگاه‌های معتبر، مدیریت سفارشات و ارسال محصولات، ایجاد کوپن تخفیف، مدیریت مشتریان و گزارش‌گیری است.

از جمله معایب شاپفا می‌توان به محدودیت‌هایی در سفارشی‌سازی قالب و محدودیت در انتخاب افزونه‌ها اشاره کرد. اما به طور کلی، سایت ساز شاپفا هم در دسته بهترین ابزارهای ساخت سایت قرار می‌گیرد.

5- سایت ساز دیجی فای

به عنوان یکی از بهترین ابزارهای ساخت وب‌سایت، سایت ساز دیجی فای به شما امکان می‌دهد تا به سادگی و در سریع‌ترین زمان، ‌سایت‌ بسازید. این ابزار دارای یک رابط کاربری فوق‌العاده ساده و راحت است که تازه کارها هم می‌توانند از پس ساخت سایت بربیایند.

با استفاده از سایت ساز دیجی فای، می‌توانید وب‌سایتی تر و تمیز و با امکانات داشته باشید. این ابزار شامل قالب‌های زیبا و واکنش‌گرا، ابزارهای مدیریت محتوا، فرم‌های تماس و ابزارهای تجزیه و تحلیل است که به شما کمک می‌کند تا وب‌سایت خودتان را بهینه کنید.

سایت ساز دیجی فای یکی از بهترین ابزارهای ساخت وب‌سایت برای افرادی است که به دنبال یک تجربه ساده و هیجان‌انگیز در ساخت وب‌سایت هستند.

6- سایت ساز وب پویا

سایت ساز وب پویا، از دیگر سایت سازهای معروف لیست ما است. این ابزار به کاربران کمک می‌کند تا به راحتی و بدون نیاز به دانش فنی، وب‌سایت‌های با امکاناتی ایجاد کنند. با استفاده از سایت ساز وب پویا، می‌توانید قالب‌های زیبا و واکنشگر را انتخاب کرده و آن را سفارشی سازی کنید.

این ابزار دارای امکانات متنوعی است که شامل مدیریت محتوا، ایجاد فرم‌های تماس، انتشار محتواهای چندرسانه‌ای، ایجاد فروشگاه آنلاین و افزودن ابزارهای تجزیه و تحلیل می‌شود. قالب‌های وب پویا نیز از نظر سئو بهینه شده‌اند. اما در وب پویا در انتخاب قالب سایت با محدودیت‌هایی مواجه می‌شوید.

7- سایت ساز کاموا

سایت ساز کاموا هفتمین سایت ساز لیست ما است. این ابزار به کاربران کمک می‌کند تا به سرعت و بدون نیاز به دانش فنی عمیق، سایت بسازند. با استفاده از سایت ساز کاموا، دستتان برای انتخاب قالب باز نیست. از بین ۶ قالب در این سایت ساز حق انتخاب دارید.

این ابزار امکان خوبی برای مدیریت محتوای سایت، ایجاد فرم‌ تماس و ایجاد فروشگاه آنلاین دارد. اما کاموا امکانات محدود و ساده‌ای دارد.

8- سایت ساز سی فایو

سایت ساز سی فایو یکی دیگر از سایت سازهای کمتر شناخته شده ایرانی است. با استفاده از سایت ساز سی فایو، می‌توانید قالبی را از بین قالب‌های متنوع انتخاب کنید و به راحتی محتوای مورد نظر خود را اضافه کنید.

سایت ساز سی فایو امکانات گسترده‌ای دارد؛ اما حجم هاست محدودی در پلن‌های اشتراکی آن وجود دارد. در بخش پشتیبانی هم با محدودیت‌هایی مواجه هستید. با این حال کاربران زیادی سی فایو را برای ساخت سایت انتخاب می‌کنند.

9- سایت ساز ایران سرور

سایت ساز ایران سرور علاوه بر میزبانی هاست، دامنه و سرور مجازی، سایت ساز هم دارد. این سرویس با توجه به نیازهای متقاضیان ایرانی طراحی شده و امکانات خوبی دارد.

سایت ساز ایران سرور از سرویس پشتیبانی و خدمات پس از فروش قوی برخوردار است. کاربران می‌توانند در هر مرحله از ایجاد و مدیریت وب‌سایت خود، برای کسب اطلاعات و راهنمایی‌های لازم با تیم پشتیبانی تماس بگیرند.

به طور کلی، سایت ساز ایران سرور یک ابزار مناسب برای افرادی است که به دنبال راهی ساده و کارآمد برای ایجاد وب‌سایت‌های حرفه‌ای هستند.

برای ساخت سایت با سایت ساز بدانید

در نتیجه، با معرفی و بررسی 9 سایت ساز و فروشگاه ساز برتر ایرانی و مزایا و معایب هرکدام، می‌توانید نتیجه بگیرید که هر یک از این ابزارها چه قابلیت‌های منحصر به فردی برای شما دارند. در انتخاب سایت ساز مناسب برای وب‌سایت یا فروشگاه آنلاین خود، باید به امکانات، قابلیت‌ها، پشتیبانی، قیمت و نیازهای خاص خودتان توجه کنید.

همچنین، مهم است که در هنگام استفاده از این ابزارها، اصول بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) و تجربه کاربری را در نظر بگیرید تا وب‌سایت یا فروشگاه آنلاین شما بهترین عملکرد را داشته باشد و موفقیت شما را تضمین کند.

این پست را با دیگران به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *